onsdag 2. januar 2013

Nyttårsforsett i det nye året

Jeg har bestemt meg for at i år skal jeg starte året med tre nyttårsforsett. Det har jeg ikke gjort på flere år, og jeg er noe usikker på om det vil fungere. Kanskje vil det hjelpe noe at jeg skriver dem ned, så kan dere som leser dette gjøre meg oppmerksom på hva slags planer jeg hadde på begynnelsen av året 2013.

Nyttårsforsett nr. 1 - dette har jeg for såvidt startet på allerede
Jeg har bestemt meg for at jeg skal lage ferdig noen av de juleprosjektene jeg har liggende som jeg ikke rakk før jul. Regner med at det kommer nye spennende prosjekt til høsten, og da er det morsomt å tenke på at jeg kan starte på dem med god samvittighet.

Adventskalenderprosjektet (juleduk) er allerede klar for quilting - se innlegg på nyttårsaften!
Stort juleteppe -"Julesanger" - designet av AnnAKa er også snart klart for quilting. Det mangler bare litt av den ytterste rammen og en del blad som skal applikeres på før det skal sendes til Merete i Oslo for quilting.

Jeg har også planer om å få gjort ferdig fire spisebrikker, Julemysteriet fra Quiltemagasinet, en adventsduk og to juleputer.Nyttårsforsett nr. 2
Jeg skal gjøre ferdig en UFO (uferdig oppgave) hver måned.
Tror jeg har til felles med mange, mange quiltere at jeg har påbegynte prosjekt som bare ligger halvferdige i skap og skuffer. Håper at jeg skal klare en pr. måned, men det er kanskje noe ambisiøst - i hvertfall i sommermånedene.

Slumreteppe i svart og hvitt
Håndsydd løper

Kjøkkensett.....og enda er det mange, mange flere uferdige prosjekt som venter på å bli tatt fram i lyset!

Nyttårsforsett nr. 3
Jeg skal mosjonere minst to ganger i uka! Her spørs det om motivasjonen holder?!
Målet er å nå toppen på Galdhøpiggen i løpet av sommeren!
Det får holde med tre nyttårsforsett. Klarer jeg å holde disse skal jeg gi meg selv en skikkelig belønning i desember 2013!2 kommentarer:

  1. Hei. Jeg syns du har spreke nyttårsforsetter, og modig gjort er det å legge de ut her. Vi skal nok følge med! Den med Galdhøpiggen kunne jeg forresten godt tenke meg å kopiere. Lykke til med alle tre forsetter. Eva

    SvarSlett
  2. Modig? Hmmm.... ja, kanskje det?! Blir du med på Galdhøpiggen hvis vi finner ei ledig helg i august?

    SvarSlett