onsdag 5. juni 2013

Forberedelser til sommerferien

I Trøndelag har vi hatt sommervarme de siste ukene, og da blir det gjerne så som så med syingen. Når man og nærmer seg slutten på skoleåret og kongeparet er ventet på besøk, blir det naturlig å prioritere andre gjøremål.

I morgen kommer Dronning Sonja og Kong Harald på besøk til vår kommune. Det blir en opplevelse for alle! I dag har de gjestet min hjemkommune, og på menyen der sto humor og fiskeri. Flotte bilder forteller at både gjester og innbyggere så ut til å trives. Google gjerne De Gale Damers Forening - der Dronningen ble æresmedlem i dag. ... og så har de en spesiell "rød løper" i kommunen!

Jeg er i gang med forberedelsene til sommerferien, og har overført AnnAKa sine søte nisser til stoff, slik at de er klare til brodering. Sommeren går fort og plutselig er det høst og så kommer julekvelden før vi riktig vet ordet av det. Det gjelder å starte forberedelsene i tide. Denne gangen skal jeg prøve å få laget seks lunsjbrikker med de søte nissebarna.

Men først skal alle sammen få være med over til junaiten. Det gjenstår å se om de blir sydd der borte, men de blir nå med på turen i alle fall.4 kommentarer:

 1. Ser ut til å bli söte broderier. Jeg hadde også store forhåpninger om å strikke når jeg var på tur, men det ble lite gjort....
  Ha en fin sommer.

  SvarSlett
 2. Jeg er redd det kan bli det samme med meg, men det skal ihvertfall ikke være slik at jeg ikke har med noe å gjøre. Vi skal være borte i fem uker og da er det greit å ha litt på luringa.
  Ha en riktig god sommer du også!

  SvarSlett
 3. Det er greit å være ute i god tid! Disse nissene er så søte, og de står på lista mi over ting som skal syes. Men de er ikke alene på den lista :-0)
  God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Skal ikke dra før i slutten av måneden, men blir lenge borte som du forstår. Skal ha med enda mer søm og strikking - så noe må jeg da få gjort😊

   Slett