onsdag 1. oktober 2014

Vårt "jordbærsted"

 Så fikk vi igjen anledning til å ta turen over dammen og til vårt andre "jordbærsted". Natt til lørdag var vi her igjen, for åttende gang. Dagene etterpå har vært fylt av rolige aktiviteter. Før frokost blir det en times turgåing, før vi møtes for å bygge muskler. Denne gangen har vi begge kjent på at det er seks timers tidsforskjell mellom Norge og Florida. I dag kjennes det litt lettere, så nå er kanskje det verste over.


Været har vært skiftende - litt grått og litt sol, og en del regn, men vi har likevel 
kost oss og slappet av.


Basseng og kveldskos. Deilig å sitte ute til langt utpå kvelden!


På mine turer på morran, kan jeg se at alle ting er som tidligere høster. Golfkara er på plass - selv på en tidlig søndag morra, masse busker og trær som blomstrer og kjente gatenavn. Det er høst her også, selv om tempen midt på dagen kommer opp i 30 gr. Mange av buskene fra sommeren er ferdigblomstret, men fortsatt finnes det et vell av blomster.

På en handlerunde i går, fikk vi sjekket ut en strikkebutikk, to quiltebutikker og en elektronikkbutikk. For første gang - og kanskje siste - fikk mannen i huset være med på en strikkecafè. Historiene sitter løst når damene treffer en sjarmerende mann fra et land langt borte, og han fikk nok mange opplevelser han sent vil glemme.

So far the days have been filled with just a few and wellknown activities. Walking in the morning, sunbathing and a small trip to look at som quilting and yarn shops. For the first time - and maybe the last - my husband experienced a knitting cafè. 
When we are going to retire, we are speaking about learning to play golf. Darryl - you have to come visiting us and give lessons in golf!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar