torsdag 11. juni 2015

På kurs med Brenda Riddle

Sist lørdag var jeg på kurs på Quiltegården. Denne gang med Brenda Riddle fra Arizona. Sarte, fine stoffer som fører tankene mot herlige, varme sommerdager. Men her i Trøndelagen er det lite som minner om at vi straks er midt i juni. Regn, regn og atter regn! 
Men det ble likevel en riktig trivelig lørdag, slik kurshelgene på Quiltegården bruker å være!
Dette teppet har jeg lyst til å sy når mønsteret kommer til Norge i november. Det er bare helt nydelig. 


Brenda viste fram mange tepper, og vi startet på teppet som henger bak kurslederen og meg. Det aner meg at 35 store stjerner og mange små, blir litt av en tolmodighetsprøve.


I skrivende stund er jeg ferdig med 12 av de store stjernene. Det vil ta sin tid å sy alle sammen er jeg redd. Motivasjonen er god, så enda går det riktig bra. 

2 kommentarer:

  1. Nydelig teppe i flotte sarte farger, og så er du jo på veg til mål! Har ofte tenkt på det ..jeg stresser ikke....jeg nyter å ikke være ferdig...når jeg blir ferdig så begynner jeg å stresse med å tenke ut neste prosjekt...nei, kjekt med alt som en kan jobbe lenge med! Kos deg, det blir rålekkert!

    SvarSlett
  2. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    SvarSlett