tirsdag 10. juli 2012

På seiltur

Nå er vi i gang! Årets feietur blir tilbragt ombord i seilbåten Skagen av Ørland.

I utgangspunktet skulle turen gå sørover, men værutsiktene har skremt oss nordover i stedet. I dag har vi hatt et flott vær. Bare sola har glimret med sitt fravær.

Starten på turen tok til i går for tre av besetningen, mens jeg mønstret på i dag.
Vi har vært underveis siden klokka 11 i formiddag, og vi har hatt en  flott tur gjennom den vakre leia fra Osen til Flatanger.
Nå har vi "landet" for dagen - på Bondøya i Vikna. Et lite paradis for alle som er her i ferier og fritid og for oss som tar en kort tur innom.

Vi besøker gamle venner - Sissel og Arild. Da vi var her i fjor, var vi utskremt som severingshjelp i datterens bryllup.

Vil du følge oss på sommerturen vår, er du hjertelig velkommen til å titte innom bloggen. Legg gjerne igjen en kommentar og tips oss gjerne om steder det er vært å se.
Tre sjøulker - Gunn, Ottar og Arnstein har strandet på Ramsøya

Vi vinker farvel til Ramsøya

Kaptein Arnstein ser ut til å være fornøyd med å være i gang med turen...

... og seilfruen Gunn. Strikking er et must underveis!

Naustet "Sisselrot" er et kjent landemerke på Bondøya

Orange Rosenrot i mengder. Nydelig!

Oversikt over bebyggelsen på øya

Vi har hatt en flott kveld sammen med Sissel og Arild. Nydelig heilgrilla kveite med ovnsbakte poteter. Og god drikke til!!

2 kommentarer:

  1. God tur på sjøen Bodil. Etter 20 med båtferie er jeg ferdig med det livet. Det er tid for allt.Vi har kjøpt oss leilighet i Tyrkia vi for de pengene vi fikk for båten. Har ikke angra en dag på det. Slik som sommerene er her i landet så er det bedre å sikre seg D vitaminer i solens land.

    SvarSlett
    Svar
    1. Du er inne på noe der, Svanhild! Vi har dårlig vær, men et flott selskap, så dette tegner bra!

      Slett