søndag 2. desember 2012

Å du søte adventstid!

Første søndag i advent - nok et år er snart omme. Men først skal vi kose oss med alle våre tradisjoner og skikker i adventstida og vi skal feire jul. Adventslys i vinduer og utenfor døra skaper allerede trivsel for oss og for dem som stikker innom - håper jeg.

I skrivende stund er det skikkelig kaldt her ved kysten, men ikke ei flis med snø. Her får veden bein å gå på, for det må fyres skikkelig for å holde varmen.

For første gang siden jeg var ungdom har jeg i år investert i en adventskalender. En spesiell kalender med syutstyr og tøybiter, må vite. Alle delene vil til sammen bli noe som kan brukes til jul - i år, hvis alt blir ferdig - eller til neste år.

Kalenderen er kjøpt hos Northern Quilts på Steinkjer, og etter å ha åpnet to "luker" ser dette riktig spennende ut. Å gå inn i adventstida med et lite sytøy var riktig trivelig! I hver pose ligger en nærmere beskrivelse av det som er med eller hva som skal gjøres - i form av små kort som er riktig forseggjorte. Ingen tilfeldigheter her. Nå må det sies at jeg har liten erfaring med håndsøm, så resultatet av dagens innsats er ikke helt perfekt. Det får duge likevel - arbeidet var i hvert fall morsomt! Gleder meg til morgendagens pakke allerede.

Stress ned og kos dere i denne tida - det blir jul selv om ikke alle kriker og kroker er vasket og alle kakeboksene er fylt til randen! Nyt dagene som kommer!

3 kommentarer:

 1. Fin stjerne! Og kjempelekkert oppheng til kalenderen- så smart! Jeg synes foto var så fint- så jeg reblogger det med link til deg- håper det er ok!

  SvarSlett
 2. Så din stjerne hos Wenche. Riktig söt er den. Jeg håndsyr også slike nå, men bare med 6 fliker, og jeg tegnet det selv. Kommer på min blogg litt senere.
  Jeg legger meg som fölger.. :-)
  Ha en fin dag.
  Hilsen fra Skåne.

  SvarSlett
 3. Stjernen veldig fine, du har rett i det. Gleder meg til resten av kalenderen.
  Så flott at du har lagt deg til som følger. Det setter jeg veldig stor pris på. Får håpe at det kommer flere.

  SvarSlett