onsdag 1. mai 2013

Løperen "Blomstertråder"

Da er løperen "Blomstertråder" designet av Bente Malm ferdig. Dette er en forholdsvis rask løper å sy, og både farger og design er artige å jobbe med. De grå fargene, sammen med hvitt er delikate og burde passe inn i de fleste interiør. Får håpe at den faller i smak hos personen som skal få den.

For tida jobbes det med mange prosjekt her huset. To Rondastakker skal forstørres en smule, etter at de små eierne har vokst og strekt seg mye i løpet av vinteren. Seks lunsjbrikker er også under arbeid. På strikkefronten er ei setesdalskofte i fokus for tida. Den har jeg ikke tidsfrist på, men både lunsjbrikkene og bunadene skal være ferdige i løpet av morgendagen.

Om noen dager går turen til Spania - nærmere bestemt til Mazarron. Helligdager i mai er fine å kombinere med noen dager fra ekstra ferieuke (les: "seniluke"). Gleder meg til sol og varme og glade dager med gode venner!



1 kommentar:

  1. Denna löparen som Du nu sytt är vacker, tycker jag. Du har sytt den i milda färger och spetsen var mycket passande till enligt min mening.

    Dollandesign

    SvarSlett