søndag 1. desember 2013

"Roseteppet" - ikke lenger en UFO

De fleste av oss som er ihuga quiltere lider nok av den samme "sykdommen" - den at vi har noen/mange uferdige arbeider (UFO'er) eller prosjekter som er under arbeid (WISP). Jeg er ikke noe unntak i så måte. Noen tenker jeg ikke så mye på, mens andre prosjekt har jeg faktisk dårlig samvittighet for, fordi de har fått en sånn skjebne at de bare blir liggende. Roseteppet var nettopp et slikt prosjekt. Dette flotte teppet som led den skjebnen å ligge i et skap - fordi det manglet bare opphengskanal og lukkekant!

Men nå henger det altså på veggen i stua! Etter iherdig innsats i går, ble det ferdig i totida i natt. Det er nesten så jeg må takke stormen som herjet med oss i natt, og som førte til at jeg bestemte meg for ikke å gå til køys. Huset knaket og braket, og det var plent umulig å få sove. At jeg tilslutt måtte ta dyna og puta under armen og legge meg i kjelleren er en annen sak!

Roseteppet er designet av AnnAKa og maskinquiltet av Merete Ellingsen. Jeg laget dette for nesten to år siden, og kjenner at jeg er veldig fornøyd med at det endelig kan pryde stueveggen.

This wallhanging - called "Roseteppet" is a AnnAKa design, and it is quiltet by Merete Ellingsen. I made it two years ago and now I am really satisfied to say it is hanging on the wall. Enjoy the pictures!I dette teppet er det mange fine detaljer - små og store - og jeg har mange gode minner fra syingen.
It is a lot of details in this wallhanging and I hope you will enjoy it!

2 kommentarer:

 1. En mycket vacker quilt!
  Du har broderat och sytt i underbara färger, tycker jag.
  Nu kan Du se på Ditt "arbete" där det hänger och njuta!

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Tar en titt på teppet rett som det er og fryder meg over at det endelig er ferdig!

   Slett