lørdag 13. september 2014

Fortsatt Quiltefestival


Vi er fortsatt på Gardermoen, og her har vi det strålende. I dag har jeg vært på kurs med Camille Roskelley. Morsomt - og faktisk lærerikt. Vi kom godt i gang med et nytt teppe i dag, men er langt fra i mål. Håper vi klarer å motivere oss for videre arbeid med prosjektene vi har startet på når vi kommer hjem. 
Roskelley kommer fra USA, og er en kjent designer i quiltemiljøet. Hun er ung og talentfull, og bare det i seg selv er bemerkelsesverdig. 


Det er nesten ikke til å tro, men her er omkring 700 entusiastiske quiltedamer samlet denne uka.
Mange flere har vært innom i løpet av disse dagene - på dagsturer  - fra hele landet, pluss busslaster fra nabolandet.


Teppet vi startet på i dag heter Starlight. 


Camille Roskelley - dyktig designer fra Seattle. 


Klipp fra Quiltegården sin stand på festivalen. Her er Siw med sine gode hjelpere - Anne Marie, Inger Marie og Liv Guri. 
Vi er heldige som har en quiltebutikk som Quiltegården i Trøndelag! Handling av stoffer mm på nettet er vel og bra, men det er noe annet å kunne komme inn i en butikk, få veiledning og råd om alt vi lurer på,  og bare det å "kjenne" på alle stoffene.... Håper at de får solgt masse, masse, og reiser heim fra festivalen med et akseptabelt overskudd. 


Butikken til Katrines Quiltestue - trivelig betjening og stort utvalg i varer.


Vi quiltere har ikke alltid mulighet til å quilte det vi lager - spesielt store tepper. Da er Merete Ellingsen med sin longarmmasin god å ha. Til henne kan vi sende både store og små tepper for å få hjelp med quiltingen. Hun quilter nydelig!


Til og med symaskinfabrikantene er representert på festivalen. Her er det gode tilbud å hente for de som trenger ny symaskin!

I morgen er festivalens siste dag. Da skal jeg på håndsømkurs med Sue Daley fra Australia. Det skal dere få høre om i morra kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar