søndag 5. januar 2014

Happy New Year to all my blog-friends!


Godt nytt år til dere alle! 
Året 2014 er allerede noen dager gammelt. Dagene rusler av sted. Tida går så raskt, og før vi vet ordet av det er det påske og deretter sommerferie.
Håper at dere alle får et riktig fint og kreativt år!

Jeg er i gang med noen av mine prosjekt som jeg ikke rakk før jul. I tillegg er det mange ting å ta av i skap og skuffer. 

Ett nyttårsforsett har jeg satt meg: Jeg skal gjøre ferdig en UFO hver måned!
Jeg skal love dere at jeg har mange nok prosjekt liggende!Første ferdige produkt i det nye året. Teppet heter "Blå fugl" og er designet av AnnAKa. Hos meg er den omdøpt til Grønn fugl.
Dette prosjektet manglet all quilting og lukkekant, men etter iherdig arbeid i går, henger teppet nå på veggen. Det var veldig vanskelig å få fram riktige farger i denne quilten - den ser brun ut, men det er altså mest grønne stoffer her. Teppet skal flyttes på hytta etter hvert - nærmere bestemt på låven.Nærbilde av broderiet.Jula varer helt til påske, sies det, og den vil nok vare noen uker til her hos meg også - dog ikke helt til påske.
Denne juleduken håper jeg å få sydd to stykker av. Denne er jeg godt i gang med, men broderiene tar litt tid å få ferdig, så den andre vil neppe kunne legges i julegavekassen før et stykke ut i januar.

Happy New Year to all of you! Just now I am mostly working on table runners for next Christmas. Luckily there are a lot of time to finish them. I am looking forward to some new project too, besides of UFO's and old prosject.

7 kommentarer:

 1. Din bonad "grön fågel" är ljuvligt vacker, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Det lille fugleteppet ble slett ikke verst. Bare så synd at de fine grønnfargene ikke kommer riktig fram på bildene.

   Slett
 2. Grönn fugl ble veldig flott. Men det er vanskelig å se fargene helt klart.
  Takk for trivelig kommentar på min blogg.
  Du har jo närmere 50 uker å gjöre klart i julegavekassen..... :-)

  SvarSlett
 3. Jepp, men jeg vet at det alltid blir travelt på høsten, og så rekker jeg ikke alt jeg hadde tenkt. Håper at jeg får laget noen gaver nå på vinteren.

  SvarSlett
 4. Jeg ser på din kommentar på min blog at du er "No reply blogger". Det kan du endre i dine innstillinger om du vil få svar på dine kommentarer på mail.
  Ha en fin dag. :-)

  SvarSlett
 5. Ja ufoer har vi mangen av :-) Jeg har kjøpt stoffene som skulle brukes i nissegrøten ser jeg. Jeg kjøpte stoffene før jeg hadde sett mønsteret. Så nå får jeg gå å se om jeg får tak i mønsteret :-) Ha et godt nytt sy år. Jeg ser du har nyttårs forsettet klart. Blir pendende å følge med utover året.

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å se løperen når den blir ferdig!

  SvarSlett