søndag 24. februar 2013

"Sommerbris" - enda et AnnAKa-mønster

Årets første UFO er ferdig! Dette kjøkkensettet ble påbegynt tidlig i fjor sommer. Broderingen var ferdig, men av en eller annen grunn er det blitt liggende i skapet. Tror kanskje at det er på grunn av all quiltingen... Eller kanskje jeg kom over et prosjekt som bare måtte gjøres med en gang??

I dette settet kombineres brodering, quilting og farging av figurer/mønster. Det er første gang at jeg prøvde fargeskrin og "pensel" på stoff. Morsomt det også, men uvant. Det blir spennende å se om fargene forsvinner i vask. De er fiksert med strykejernet, men likevel...

Jeg ble godt fornøyd med prosjektet. Hverken design eller stoff ytes rettferdighet på bilder, synes jeg.Kjøkkenssett med to løpere og en brikke.


Detter er den største løperen. Figurene er applikert med broderte detaljer. Hele duken er frihåndsquiltet.
Brikken - der marihøna er farget med maleskrin.
 


Her er den korteste og smaleste løperen. Både blomster og marihøner er farget med jordfarger. Den blå og den røde ramma er quiltet med rette linjer, mens resten av duken er frihåmdsquiltet. Konturer er brodert med back-stich og kjedesting.

Detaljer fra den minste løperen.


Maleskrin med jordfarger.

1 kommentar:

  1. Det är så fina arbeten Du har sytt, tycker jag. Ett gulligt mönster Du har sytt efter, måste jag säga! Och tygerna Du har använt är vackra tillsammans.

    Dollandesign

    SvarSlett