søndag 3. mars 2013

Herlig med syhelg!

Da er jeg kommet meg vel heim etter ei syhelg med ei god venninne. Det er så trivelig å møtes på denne måten, og jeg vil anbefale det for alle som er interessert i sying/quilting.

Det er tredje gang at vi møtes for å sy sammen ei hel helg. Hver gang tar jeg med masse forskjellig arbeid. Det er ikke måte på hvor store ambisjoner jeg har om hva jeg skal få gjort! Selv om vi syr mer eller mindre hele tida - og vi får gjort mye - har jeg endelig skjønt at ting tar tid faktisk! Lenger tid enn man gjerne tror!

Men morsomt er det! Har du en hobby som du deler med en god venn, anbefaler jeg på det varmeste et slikt opplegg som vi har en til to ganger i året.

Her er Eva i full sving med skjæring av blokker til "Eventyrteppet"


Dette er stichery til "Eventyrteppet" - designet av AnnAKa. De er helt nydelige! Eva har funnet andre fargekombinasjoner enn originalen, og jeg tror teppet blir kjempelekkert når det blir ferdig!


Broderiet av Bukkene Bruse


Selv om bildet står på hodet, er dette en duk med AnnAKa sitt mønster "To årstider". Den ble ikke helt ferdig - men det mangler bare applikering av 10 blomster.Jeg håper at dette etter hvert skal bli et slumreteppe med mønsteret Disappearing Nine-patch.  Alle 20 blokkene er nå ferdige til sammensying. Målet er å få det helt ferdig til påske! Ser at ikke alle blokkene ligger riktig vei. Det må jeg fikse før jeg starter sammensyingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar