fredag 11. januar 2013

Mystery Nissequilt er ferdig

Nå er Nissequiltmysteriet fra Quiltemagasinet ferdigsydd! Jeg er godt fornøyd både med løperen og at jeg har fått gjort ferdig flere ting i forhold til nyttårsforsettene jeg skrev om i et tidligere innlegg.

Både adventsduken og teppet "Julesanger" har tatt turen til Tigerstaden, men de kommer nok heim igjen, klargjort til neste jul, om ikke alt for lenge. Da skal jeg legge ut bilder med den flotte quiltingen som jeg vet Merete Ellingsen er en mester på. Bare gled dere!

Denne juleløperen har jeg quiltet selv, og selv om jeg ikke er spesialist på quiltingen, ble jeg godt fornøyd med duken. Gleder meg til jeg kan ta den i bruk til neste jul.

Ta en titt på de broderte nissene! AnnAKa som har designet/tegnet dem, er så flink til å få fram spesielle uttrykk for hver og en av nissene. De er ordentlig søte!
AnnAKa skal forøvrig holde kurs i Trondheim i februar. Det gleder jeg meg til! Kanskje vi treffes der?

7 kommentarer:

 1. Jeg syns du har quiltet denne duken kjempefint! Ingen grunn for deg til å sende arbeidene dine til Oslo. Jeg tror ikke jeg tør å vise deg hva jeg gjorde med mine nissequiltbilder. Jeg tok meg nemlig den frihet å bruke broderiene mine til noe annet :-). Mvh Eva

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne quiltingen klarere jeg, men når det blir større ting og avanserte mønster, er det vanskelig, synes jeg.

   Slett
 2. Så flott den blei! Syns fargene og quiltingen var fint jeg. Ha en fin helg videre !

  SvarSlett
 3. Så söt Din löpare är! Det är mycket fina broderier och så har Du kviltat så jättefint, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Jeg må innrømme at jeg synes løperen ble fin, og når quiltingen er såvidt enkel, går det rimelig greit. Jeg har imidlertid problemer med tepper og avanserte mønster.

  SvarSlett
 5. Åååååh, så snygg! Broderierna är sååå snygga och färgerna....ja, jag gillar allt!!

  SvarSlett
 6. Hei en nydelig duk ,flotte farger.
  Du har fine ting,Legger meg til som følger.Titter snart innom igjenn.
  Ha en flott uke.:)

  SvarSlett