søndag 28. juli 2013

Seks smånisser er ferdig stichet.

Vi har startet på den femte ferieuka her i Florida, og nå kjenner vi at det skal bli ordentlig godt å komme hjem! Det er veldig varmt her og sammen med den fuktige lufta, blir det en temperatur som innimellom kan kjennes i meste laget for en trønder. Selv om det har regnet en skvett nesten hver dag, har vi også fått kjenne de brennende solstrålene noen timer. 

Det blir en del sitting under parasollen - takk og lov for at det finnes noen ved bassenget. Der er det flott å være og det er faktisk en ypperlig plass for syaktiviteter. For et par dager siden fikk jeg stichet ferdig det siste av seks nissebilder. Måtte sy to av bildene to ganger, for det er bare laget fire forskjellige mønster. Nå gjenstår arbeidet med å sy bildene inn i lunsjbrikker. Det blir selvsagt ikke før vi er hjemme igjen, men har god tid til dette. Det er heldigvis lenge til jul.....

1 kommentar:

  1. Så otroligt söta dessa sex små tomtenissar blev, tycker jag. Har kollat på de broderimönstren så det var väldigt kul att få se när Du sytt upp dem.

    Dollandesign

    SvarSlett